Nu är det knappt en vecka kvar till mottagningen!

Sen börjar det, de första två veckorna på KTH och de går dels ut på att fräscha upp matte- och kemikunskaper, och dels ha kul och lära känna alla andra nya studenter. Detta är såklart frivilligt och man får vara med precis hur mycket eller lite man vill.

Uppropet är dock OBLIGATORISKT och sker klockan 10:00 den första måndagen under mottagningen. Här bekräftar du din plats på det program du har blivit antagen till. Den som inte kan komma till uppropet mister sin studieplats. Vi faddrar kommer visa vägen från tunnelbanan till salarna E2, K2 och K51 så det är bara att ta sig dit. Kom ihåg legitimation!

Kan du inte ta dig till uppropet men ändå vill behålla din studieplats så går det att lösa genom att kontakta studievägledarna för kemi- och bioskolan My Lönn och Sara Sabrie (svl@che.kth.se), om du ska börja som civilingenjör. Högskoleingenjörerna ska istället kontakta Sara Naumann (stn@kth.se).

Även inskrivningen är obligatorisk. För högskoleingenjörer är det fredagen den andra veckan av mottagningen, den 25 augusti klockan 08:00 i sal K2.
För teknisk kemi den 28 augusti 08:00 i sal K1 och för bioteknik den 28 augusti 09:00 i sal K1.
Även denna gång behövs legitimation!

Nu taggar vi igång på riktigt!