Sista sittningen, nollespexet och mycket mer!

Hejsan allihopa!

Tyvärr börjar mottagningen lida mot sitt slut, men fäll inga tårar! Ett av de roligaste evenemangen väntar fortfarande! Nu på lördag (26/8) sker Osquaruldas* gasque i Nymble som en storslagen avslutning på hela mottagningen. Det kommer vara mottagningens största och roligaste gasque så tagga!!

För att förbereda sig inför gasquen på lördag så hoppas vi i KOMPIS att alla kommer på puben på fredag eftermiddag. Där kommer man inte bara kunna hänga med oss utan även prova samt beställa overaller med hjälp av TLC.

Det kommer även finnas möjlighet att söka till nØllespexet i K-huset under puben! NØllespexet är ett spex som framförs varje år av nØllan med hjälp av MD, som har skrivit manuset. Det finns flera olika arbetsgrupper man kan söka: Dans, Scen, Quör, Dequor, Orquester, Quostym och R&P (Marknadsföring), så det finns plats för alla som vill vara med! NØllespexet är en fantastisk möjlighet att fortsätta hänga med de studiekamrater som inte läser samma program som ni, även efter att mottagningen är slut. Det är även ett ypperligt tillfälle att lära känna äldre studenter inom sektionen. Så sök gärna, det är grymt kul och anpassat efter studierna så man behöver inte oroa sig för att studierna ska lida. Man kan alltid dra tillbaka sin ansökan om man känner att man ångrat sig efter sitt sök.

Se till att ha det så kul ni bara kan nu under den sista tiden av mottagningen, även fast det ser ut som att det kommer regna under fredagen (klä er efter vädret!). Vi i KOMPIS hoppas att få se så mycket som möjligt av er alla under de resterande dagarna/eventen och den kommande tiden på KTH 

*Namnet på gasquen kommer från en sammanslagning av namnen Osquar och Osqulda, som är en benämning för en manlig respektive kvinnlig teknolog här på KTH.