Tiden efter mottagningen!

Hej alla nØllan!

Hoppas mottagningen var rolig, för vi i KOMPIS hade stört kul!!! I fredags var det ju avslöjandet av Bluffisarna och förhoppningsvis kommer det kanske lite bilder och filmer på det på paparazzis sida. Vi hade även Osquaruldas gasque i lördags som var underbar! Mottagningen hade aldrig kunnat bli så här rolig för oss mottagare utan nØllan! Nu kommer det lite viktig och bra info inför period 1 som vi i KOMPIS vill dela med oss!

 

Sök till nØllespex

Nu på måndag och tisdag finns det återigen möjlighet att söka till nØllespexet! Söken öppnar efter kl 17 i K-huset och sker på samma sätt som i fredags, d.v.s. via en blankett man fyller i på plats följt av intervjuer/auditions. Söket stänger kl. 20 båda kvällarna.

 

NØllepubrundan, Tisdag, 29/8

På tisdag är det dags för nØllepubrundan där samtliga THS sektioners pubar är öppna för alla nyantagna studenter och mottagare. Man kommer kunna gå omkring på campus med mottagare och besöka alla sektionslokaler, dock måste ett armband hämtas ut i draget för att få vara med. Dessa delas ut av alkemisterna mellan 12-13 på måndag och tisdag.

 

Ovveprovning, Tisdag, 29/8 och torsdag, 31/8

Likt i fredags så kommer det finnas möjlighet att testa och beställa ovvar hos TLC i draget på tisdag och torsdag denna vecka. Om du redan är säker på din storlek så kan du göra din beställning via ett formulär på TLCs facebooksida. Detta formulär stänger på söndag. Information om betalning kommer komma efter att formuläret stängts.

 

Sökpub, Fredag 1/9

På fredag är det dags för den första puben efter mottagningen! Under denna kväll kommer flera olika organ inom sektionen finnas på plats och man kan fråga vad som helst! Samt få information kring hur man söker till dessa organ. T.ex. så är söken till TLC öppna just nu och de kommer vara på plats i draget på fredag för att svara på alla möjliga frågor! KÖN har också sök.

 

Stugfesten, Lördag/Söndag, 16-17/9

Även fast mottagningen har nått sitt slut så betyder inte det att ni inte kommer få hänga något mer med pH och KOMPIS, snarare motsatsen! Under helgen den 16-17:e september så sker stugfesten i Osqvik där alla i nØllan kommer få åka på en fantastisk charterresa med hela pH och KOMPIS! Mer info kommer snart!

 

NØllegasquen, Lördag, 7/10

Den 7:e oktober så är det dags för nØllegasquen, vilket är en enorm gasque dedikerad till hela nØllan. Det är en fest ni inte får missa, och kommer vara er första fracksittning här på KTH! Det är aftonklänning och frack som gäller då, och om ni inte äger ett sådant plagg är det de finaste ni äger som gäller.

 

Sektionsmöte, SM

Någon gång efter nØllegasquen kommer vi även ha ett sektionsmöte, s.k. SM. Detta är det första av fyra ordinarie möten som kommer hållas under året och kallas därför SM1! Här kommer man kunna rösta på olika motioner och propositioner samt rösta in folk på ansvarsposter. Vill man veta vad som kommer hända i framtiden på sektionen är det en smart ide att gå på SM! Man har även en chans att tävla på SM varav första tävlingen är smörgåstäfvlan. Då kommer bästa smörgåsen kronas och man vinner heder!

 

Förlåtpub, Fredag, 13/10

Bluffis förlåtpub anordnas som en sista ursäkt för mottagningen och chans att bonda med er nyantagna. Alla i bluffis kommer då att servera drinkar baserade på deras karaktärer, även bluffisfilmen kommer att visas.

 

Fika med KOMPIS

Någon gång under perioden kommer vi i KOMPIS och Bluffis ha ett fika med våra egna nØllegrupper, eller med våra preppisgrupper. Ni kommer då få en chans att ställa frågor till oss om plugget eller sektion i allmänhet, och vi kommer kolla med er hur allting har gått hittills. Givetvis bjuder KOMPIS på massa god fika! Håll koll på era KOMPIS-sms-grupper, för det är där ni kommer bli kontaktade!