Snart börjar mottagningen!

Mottagningen är ett perfekt tillfälle för att ha roligt och lära känna de andra nya studenterna på KTH. De är två veckor fyllda med roliga aktiviteter där man även har chans att fräscha upp sina matte- och kemikunskaper. Allting under mottagningen är frivilligt.

Dock är uppropet OBLIGATORISKT och sker måndagen den 13/8 kl 10:00:

Teknisk Kemi har upprop i K2.

Bioteknik har upprop i E2.

Kemiteknik har upprop i K51.

TÄNK PÅ ATT TA MED LEGITIMATION!

Vi faddrar kommer att stå på vägen från tunnelbanan för att guida er till rätt sal. Ni kommer känna igen oss på våra gula overaller. 

Om man inte närvarar på uppropet så mister man sin plats! Kan man absolut inte närvara på uppropet så hör av er så snart som möjligt till studievägledarna för kemi- och bioskolan, My Lönn och Sara Sabrie (svl@che.kth.se) om du ska börja en civilingenjörsinriktning. Om du ska börja högskoleingenjör så hör du istället av dig till Sara Naumann (stn@kth.se).

Vi faddrar kommer att ringa ut till de som ska börja under veckan, men har ni några frågor tills dess så kan ni maila till kapten@k.kth.se. 

Om ni är nyfikna på vilka vi är så kolla gärna in på vårt instagramkonto @kthkompis18 .